Хотел Смрча

Hotel Smrcha

Доживејте ја мавровската свежина во целост во Хотел Смрча, со модерен планински ентериер, кој ви дава чувство на топлина, конфор и релаксација.

 

The Хотел Смрча Ќе можете да го гледате езерото и планината, додека дегустирате традицонална храна, заедно со најдоброто македонско вино. 
Хотелот Смрча обезбедува работи преку целата година. Располага со 22 гостински соби, ресторан и бар.

Ресторан и вински бар

Панорамски поглед на планинската идила, додека уживате во нашиот врвен специјалтитет, мавровска пастрмка или пак одберете од бројните интернационални специјалитети.
Ќе ви го понудиме најквалитетното македонско вино за беспрекорно гастрономско искуство.

Во пријатна атмосфера, дегустирајте различни сорти на вискоквалитетно вино и релаксирајте се со вашите пријатели.

Локација

Locationa