Хотел Смрча

Хотел Смрча

Доживејте ја мавровската свежина во целост во Хотел Смрча, со модерен планински ентериер, кој ви дава чувство на топлина, конфор и релаксација.

 

The Хотел Смрча Ќе можете да го гледате езерото и планината, додека дегустирате традицонална храна, заедно со најдоброто македонско вино. 
Хотелот Смрча обезбедува работи преку целата година. Располага со 22 гостински соби, ресторан и бар.

Ресторан и бар

Панорамски поглед на планинската идила, додека уживате во нашиот врвен специјалтитет, мавровска пастрмка или пак одберете од бројните интернационални специјалитети.
Ќе ви го понудиме најквалитетното македонско вино за беспрекорно гастрономско искуство.

Вински Бар- Wine Escape

Во пријатна атмосфера, дегустирајте различни сорти на вискоквалитетно вино и релаксирајте се со вашите пријатели.

Соби