MICE

MICE

Përshtatja është qëllimi ynë kryesorë, profesionalizmi është emri ynë i parë.


Nëse dëshironi të leni përshtypje dhe të inspironi klientët ose punëtorët tuaj, me këtë organizim mahnitës, ekipi ynë i pashembullt për organizim të takimeve dhe evenimenteve do të punojnë me ju për ta krijuar evenimentin ose team bulding-un më unik deri më tani, duke e përshtatur atë për nevojat e juaja dhe tejkalimin e pritshmërive tuaja. Ju fitoni kohë për të shijuar eksperiencën. Kurse ne, do të sigurohemi që të jetë e paharrueshme.
 

SALLA E KONFERENCAVE

Vendi për biznes
Për takimet biznesore tuaja, ne ju ofrojmë sallën tonë të konferenes. E cila disponon me ekran, flipchart dhe LCD televizorë. Dhomat tona, sallat e takimeve, bar-i, restorani dhe të gjitha mjetet teknike janë në dispozicion për t’i plotësuar nevojat e juaja. Është qëllim i yni për ta bërë qëndrimin tuaj me ne sa më të kënaqshëm dhe të paharrueshëm.

KAPACITETI
Në formën U - max. 35 vende për ulje
Në formë teatri - max. 75 vende për ulje
Sallë takimi - max. 30 vende për ulje
Në formë të klasës - max. 50 vende për ulje
 

Team Building

Departamenti i rekreacionit në resortin Mavrovo vazhdimisht ofron aktivitete të ndryshme unike të cilët mund të adaptohen për grupën e juaj duke ndihmuar krijimin e një atmosfere shoqërore brenda organizatës tuaj. Ne mund të organizojmë aktivitete argëtuese me tematikë, sport adrenalinë, lojëra aventuristike, argëtim, materiale të ndryshme dhe transport ... stafi ynë i jashtëzakonshëm do të koordinojë çdo detaj. Puna juaj është vetëm për të shijuar udhëtimin.

Ne ju ofrojmë:
Sporte adrenalinë
Lojëra avanturistike
Gjetje të thesarit
Aventura në ujë
Lojra psikologjike
Karaoke show
Toure malore


Për më shumë informacione shtypeni linkun.
 

"RATRAK" Night club

Kërceni tërë natën me hitet DJ-ve tanë më të mirë
Ejani në “Ratrac Club” dhe bashkangjituni në partyt tanë. Vëndoni maskat tuaja, kërceni deri në fund të natës dhe kur të bëhet më së nxehti, ne kemi pijet më të ftohta, nga më klasiket deri më ekzotiket.

Kohra të mira, fytyra të ndritshme dhe super atmosferë, një mix i hatashëm për ta krijuar një mbrëmje të paharrueshme
Ofrojmë party me tema të ndryshme të cilët nuk do ti harroni: 
CASINO NIGHT
MAVROVISION
PIRATE BAY
80's FUN
FLURONIGHT
 

DREKË NË NJË NGA STANET TANË

Do të kaloni paharrueshëm në Mavrovë, admironi ajrin e pastër dhe peizazhin e mrekullueshëm, të rrethuar nga një pyll i gjallë. E tëra prej druri, mobilje unike “Stani i Vjetër” ofron specialitete të pjekur në zgarë, hot dogs, pije joalkoolike si dhe alkoolike çaj dhe kafe. Sfida malore, aventura dhe momente të paharrueshme të bëra gjatë qëndrimit në këtë vend.