Hoteli Smrcha

Hotel Smrcha

Përjetoni freskinë Mavrovës në tërësinë e saj në Hotel Smrcha, me një ambient modern malor, i cili ju jep një ndjenjë ngrohtësie, rehatie dhe relaksi.

 

The Hotel Smrcha Do të mund të shihni liqenin dhe malin, duke shijuar ushqime tradicionale, së bashku me verën më të mirë maqedonase. The Hotel Smrca Dhoma juaj do të jetë e pajisur me një banjo, TV satelitor dhe telefon. 

Hotel Smrcha ofron akomodimin më të përballueshëm në qendrën e skijimit të Mavrovës, gjatë gjithë vitit. Ka 22 dhoma për mysafirë, të shpërndara në dy godina, me restorant dhe bar.

Restorant dhe wine bar

Një pamje panoramike e idilit malor, ndërsa shijoni specialitetin tonë kryesor, troftën Mavrovës, ose zgjidhni nga specialitete të shumta ndërkombëtare.
Ne do t'ju ofrojmë verën maqedonase të cilësisë më të mirë për një përvojë gastronomike të përsosur.

Në një atmosferë të këndshme, shijoni varietete të ndryshme të verërave të cilësisë së lartë dhe relaksohuni me miqtë tuaj.

Dhoma

LOCATION

Locationa