Hoteli Lоdge

Hotel Lodge

Hoteli Lodge nuk është në funksion gjatë sezonit verorë.

Hoteli disponon me 34 shtretër në 15 dhoma të rregulluara, të pajisura me banjo private, spa banjo, linjë direkte telefonike dhe TV satelitor.

Hoteli Llogj i ofron të gjitha shërbimet e një hoteli të një qendre luksoze për skijim.

Piceria

Pushoni dhe kënaquni me picat e mrekullueshme dhe pitat tradicionale me djath dhe jogurt shtëpiak?
Atmosfera e mrekullueshme dhe ambienti I hotelit Llogj do ti përmbush të gjitha shqisat tuaja.
Oreks i mirë!

Dhoma

Çmimet HB.

Sigurimi, taksa turistike dhe TVSH-ja të përfshira në çmim.

Book now at reservation@resortmavrovo.com

Standard

 

Nga e Diela deri të Enjten

 • Njështretërshe

  42 eur.

 • Dyshtretërshe

  60 eur.

Fëmijë deri në moshën 6 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-12 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

Standard


Fundjavë

 • Njështretërshe

  56 eur.

 • Dyshtretërshe

  80 eur.

Fëmijë deri në moshën 6 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-12 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

 

LOCATION

Locationa