Hotel Sport

Hotel Sport

Hoteli Sport përbëhet nga dy ndërtesa me 28 Deluks dhoma të gjëra për mysafirë, 4 apartamente, restoran dhe bar. Të gjitha dhomat janë të pajisura me banjo private, TV satelitor dhe linjë telefonike direkte.

Hoteli Sport siguron qëndrim më të përshtatshëm në ski qendrën Mavrova, gjatë tërë vitit.

Restorani & Bari

Restorani
Edhe një vend ku do jeni ngrohtë të pritur. Në restoranin e këndshëm, ju ofrojmë zgjedhje të pasur të specialiteteve të jashtëzakonshme të detit, zgjedhje të madhe të specialiteteve ndërkombëtare dhe ushqim tradicional maqedonas.Nëse nuk jeni peshkatar, por kënaqeni me të tërën që vjen nga deti, urdhëroni.Zgjedhje e gjerë e ushqimeve, të përgaditura për ju. Ushqim dhe verë e mirë për kënaqësi në çdo stinë të vitit..

Bari
Vendi ku mund të relaksoheni
Bashkangjituni na barin tonë, në momentet e relaksimit. Do të keni mundësinë të takoni njerëz të rinj dhe të kaloni kohë kualitative me miqtë e tuaj.

Dhoma

Çmimi për person Half Board (akomodimi me mëngjes dhe darkë).
Çmimet janë të vlefshme për periudhën 15 dhjetor deri më 15 mars.

Sigurimi, taksa turistike dhe TVSH-ja të përfshira në çmim.

Rezervoni tani në reservation@resortmavrovo.com

Standard 

Nga e Diela deri të Enjten

 • Njështretërshe

  95 eur.

 • Dyshtretërshe

  55 eur.

Hënë - E premte

 • Njështretërshe 

  125 eur.

 • Dyshtretërshe 

  75 eur.

 

 

Pishinë me ujë të nxehtë në ambient të jashtëm dhe saunë - Pa pagesë.

Fëmijë deri në moshën 5.99 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-11.99 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

Apartment

Nga e Diela deri të Enjten

 • Njështretërshe

  105 eur.

 • Dyshtretërshe

  65 eur.

Hënë - E premte

 • Njështretërshe 

  135 eur.

 • Dyshtretërshe 

  85 eur.

 

 

Pishinë me ujë të nxehtë në ambient të jashtëm dhe saunë - Pa pagesë.

Fëmijë deri në moshën 5.99 vjeçare- Pa pagesë. 
Fëmijë prej 6-11.99 vjet 50% nga çmimi për të rritur. 
Për fëmijët mbi 12 vjet 100% nga çmimi.

 

LOCATION

Locationa