Мартовско Скијање

20. December 2017

Почитувани Скијачи и Бордери,
Мартовското скијање во Маврово ќе го продолжиме со нови цени на целодневните ски карти, и тоа:

Од Понеделник до Петок
Возрасна целодневна ски карта - 600 денари
Детска целодневна ски карта - 500 денари

Викенд
Возрасна целодневна ски карта - 800 денари
Детска целодневна ски карта - 500 денари

Се гледаме на ски стазите!

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

LeGrand Logo

Ski Mavrovo Logo