MICE

Permbajtjet

SOT ËSHTË KREJTËSISHT DITË E RE, JETA PËRBËHET NGA KËMAQËSI TË VOGLA DHE TË THESHTA! Çdo hotel duhet të ketë atmosferën e saj të veçantë, duhet të ketë shpirtin e saj. Angazhohemi në kualitetin e shërbimeve me standard më të lartë. Dhomat tona, salla e konferencave, bari, restorani dhe e gjithë pajisja teknike është në dispozicion të kërkesave tuaja specifike. Qëllimi ynë është që pushimin tuaj ta bëjmë të këndshëm dhe të paharruara.

Restorani & Bari

Restorani
Edhe një vend ku do jeni ngrohtë të pritur. Në restoranin e këndshëm, ju ofrojmë zgjedhje të pasur të specialiteteve të jashtëzakonshme të detit, zgjedhje të madhe të specialiteteve ndërkombëtare dhe ushqim tradicional maqedonas.Nëse nuk jeni peshkatar, por kënaqeni me të tërën që vjen nga deti, urdhëroni.Zgjedhje e gjerë e ushqimeve, të përgaditura për ju. Ushqim dhe verë e mirë për kënaqësi në çdo stinë të vitit..

Bari
Vendi ku mund të relaksoheni
Bashkangjituni na barin tonë, në momentet e relaksimit. Do të keni mundësinë të takoni njerëz të rinj dhe të kaloni kohë kualitative me miqtë e tuaj.

Pishina & Xhakuzi mbretëror

Pishina
Edhe një vend i shkëlqyeshëm
Për të gjithë ata që duan të freskohen kemi pishinë të shkëlqyeshme.
Pishina është ideale për përmirësimin e kondicionit tuaj, për argëtim ose vetëm për freskim në fund të ditës.

Xhakuzi mbretëror
Edhe një mundësi për relaksim ofron edhe xhakuzi ynë.

Fitnes qendra

Nëqoftëse dëshironi sport
Për të gjithë ju që doni aktivitetet sportive, ne kemi fitnes klub të pajisur tërësisht për rekreacion.

Sauna

Edhe pse jashtë ju vie ftohtë...
Në Hotelin Bistra keni mundësinë maksimalisht të relaksoheni në saunën tonë. Sauna e gjërë është në dispozicionin tuaj për pushim, relaksim dhe bisedim.


 

Salla e konferencave

Vendi për njerëzit afarist
Për takimet tuaja afariste ju ofrojmë sallën e konferencave. Është e pajisur me ekran, flipchart dhe LCD sipas kërkesës. Ka kapacitet maksimal prej 40 vendeve për ulje në formën U. Dhomat tona, salla e konferencave, bari, restorani dhe e gjithë pajisja teknike është në dispozicion të kërkesave tuaja specifike. Qëllimi ynë është që pushimin tuaj ta bëjmë të këndshëm dhe të paharruara.

Klubi Ratrak & Kasollija

Klubi Ratrak
Vallëzoni tërë natën me hitet më të njohura të dixhejëve tanë kulmor.
Ejani në Klubin Ratrak dhe bashkangjituni argëtimit. Vallëzoni tërë natën edhe atëherë kur bëhet shumë nxehtë, për ju i kemi pijet më të mira, klasike dhe ekzotike. Argëtim i mirë, persona të hareshëm dhe super atmosferë e gjithë kjo në harmoni perfekte, për natën tuaj më të përsosur.

Kasollija
Kënaquni në Mavrovë, kënaquni me ajrin e pastërt dhe peisazhet e bukura, dhe vizitoni Kasollen e Trifkos, e cila ofron specialitete në hell, sanduiçe, pije joalkoolike dhe alkoolike, çaj dhe kafe.
Ekzitimin dhe sfidën që ofron mali, komoditeti në hotel, personeli miqësor dhe të gjitha të tjerat, do të përmbushin shqisat tuaja.

Qendra sportive

Qendra sportive Mavrova ofron qasje të pakufizuar deri te aktivitetet e ndryshme rekreative. Ky është pushimi juaj dhe ne duam të merrni sa më shumë prej tij. Keni zgjedhje të shumë aktiviteteve relaksuese dhe sportive.
Ekzitimin dhe sfidën që ofron mali, komoditeti në hotel, personeli miqësor dhe të gjitha të tjerat, do të përmbushin shqisat tuaja.
Klima e butë e pranverës dhe vera e këndshme ju mundëson të gjithë sportistëve të kënaqen në të gjitha diciplinat atletike. Ngjyra e gjelbërt natyrore e malit dhe ngjyra e kaltërt e qartë e liqenit janë shtesë e bukur e strukturave sportive, të cilat janë në nivel më të lartë.
Ka zgjedhje të shumtë të aktiviteteve sportive dhe atletike; fusha të futbollit, terrene sportive, fushë tenisi, mini futboll, volejboll, fushë basketbolli, staza për çiklizëm malor, staza për ecje, aktivitete në të hapur, si dhe në hotelet, siç janë pishina, sauna, xhakuzi dhe salla për fitnes.
Qendra sportive Mavrova është ideale për të gjitha llojet e diciplinave atletike.

Piceria

Pushoni dhe kënaquni me picat e mrekullueshme dhe pitat tradicionale me djath dhe jogurt shtëpiak?
Atmosfera e mrekullueshme dhe ambienti I hotelit Llogj do ti përmbush të gjitha shqisat tuaja.
Oreks i mirë!
 

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

LeGrand Logo

Ski Mavrovo Logo