Хотел Лоџ

Hotel Lodge

Хотелот располага со 34 кревети во 15 добро уредени соби, опременни со приватна бања, спа бања, директна телефонска линија и сателитски ТВ прием.

Хотелот Лоџ ги нуди сите услуги на хотел во луксузен скијачки центар.

Пицерија

Одморете се и уживајте во одличната пица и традиционалните пити со сирење и домашен јогурт.
Одличната атмосфера и амбиентот на хотелот Лоѓ ќе ги задоволи сите ваши сетила.
Добар апетит!

Соби

Дадените цени се за ноќевање со појадок за едно лице.

Осигурување, туристичка такса, и ДДВ вклучено во цената.

 

Стандард

Од Недела до Четврток

 • Еднокреветна

  42 eur.

 • Двокреветна

  60 eur.

Користење на mountain-bike, базен, сауна, џакузи и фитнес е бесплатно.

Деца до 6 годишна возраст - Бесплатно.
Деца од 6 - 12 год: 50% од цената за возрасни. 
Деца над 12 годишна возраст - 100% од цената.

Стандард

Викенд

 • Еднокреветна

  56 eur.

 • Двокреветна

  80 eur.

Користење на mountain-bike, базен, сауна, џакузи и фитнес е бесплатно.

Деца до 6 годишна возраст - Бесплатно.
Деца од 6 - 12 год: 50% од цената за возрасни. 
Деца над 12 годишна возраст - 100% од цената.

 

Локација

Locationa

 

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

LeGrand Logo