Хотел Лоџ

Hotel Lodge

Хотелот не работи за време на летната сезона.

 

Хотелот располага со 34 кревети во 15 добро уредени соби, опременни со приватна бања, спа бања, директна телефонска линија и сателитски ТВ прием.

Хотелот Лоџ ги нуди сите услуги на хотел во луксузен скијачки центар.

Пицерија

Одморете се и уживајте во одличната пица и традиционалните пити со сирење и домашен јогурт.
Одличната атмосфера и амбиентот на хотелот Лоѓ ќе ги задоволи сите ваши сетила.
Добар апетит!

Соби

Дадените цени се за ноќевање со појадок за едно лице.

Осигурување, туристичка такса, и ДДВ вклучено во цената.

 

Стандард

Од Недела до Четврток

 • Еднокреветна

  42 eur.

 • Двокреветна

  60 eur.

Користење на mountain-bike, базен, сауна, џакузи и фитнес е бесплатно.

Деца до 6 годишна возраст - Бесплатно.
Деца од 6 - 12 год: 50% од цената за возрасни. 
Деца над 12 годишна возраст - 100% од цената.

Стандард

Викенд

 • Еднокреветна

  56 eur.

 • Двокреветна

  80 eur.

Користење на mountain-bike, базен, сауна, џакузи и фитнес е бесплатно.

Деца до 6 годишна возраст - Бесплатно.
Деца од 6 - 12 год: 50% од цената за возрасни. 
Деца над 12 годишна возраст - 100% од цената.

 

Локација

Locationa

 

Hotel Bistra Logo

Lodge Logo

Sport Logo

Epinal Logo

LeGrand Logo